Plamen

Kako kupiti?

Izaberite proizvode

1. Izaberite proizvode

Pregledom naših 6 proizvoda (od kojih svaki ima svoju izvedbu manjih i većih dimenzija) nudimo vam mogućnost da s ovih stranica naručite jedan ili više proizvoda, po vašoj želji. Svaki proizvod u svom opisu nudi gumb NARUČI ONLINE koji vas uvodi u proces narudžbe željenog proizvoda. Nakon što stisnete gumb NARUČI ONLINE, stranica će vas preusmjeriti na dio gdje možete odrediti količinu artikala koje želite naručiti, ali i dodavati druge artikle iz naše ponude. Na dnu stranice automatski vam se izračunava i ukupna cijena narudžbe, gdje se nudi i mogućnost ostavljanja vaših podataka za završetak procesa narudžbe.

 
Unesite svoje podatke

2. Unesite svoje podatke

Nakon što ste na stranici Narudžba odabrali željene artikle i količine za narudžbu, klikom na ZAVRŠI NARUDŽBU ili odlaskom na dno stranice nudi Vam se web obrazac za ostavljanje vaših informacija za dostavu naručenih artikala.

Podaci koje ostavite u ovom obrascu nužni su za ispravno funkcioniranje online narudžbe. Budući da poštujemo sva načela zaštite privatnosti bez straha možete ostaviti svoje točne i potpune podatke. Ukoliko ne ispunite sva obavezna polja u web obrascu (*), proces narudžbe nećete moći završiti. Sve dodatne napomene ili pitanja možete napisati u polju Napomena. Ako ste ispunili sva obavezna polja, aktivirati će vam se gumb POŠALJI NARUDŽBU kojim završavate proces naručivanja artikala.

 
Narudžba stiže

3. Narudžba stiže

Nakon što ste na stranici Narudžba ispunili podatke za dostavu i kliknuli na gumb POŠALJI NARUDŽBU sustav će automatski kreirati predračun/ponudu. Naručiteljima koji su ostavili svoju e-mail adresu se ista ponuda šalje na e-mail dok se drugima nudi mogućnost da istu ponudu ispišu na svom pisaču. Uz ponudu se nalazi i detaljna uputa kako uplatiti svoju narudžbu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.

Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije tri dana od kreiranja ponude jer u protivnom postoji mogućnost da izgubite rezrvaciju proizvoda učinjenu narudžbom.

Nakon što dobijemo potvrdu o uplati sredstava, robu predajemo dostavnoj službi koja istu isporučuje na adresu koju ste naveli u narudžbi. Zahvaljujemo na Vašoj narudžbi!